Sådärja! Nu var äntligen kursen igång och bloggen också förhoppningsvis(!?).

Det här med experimenterande är lite klurigt kan jag tänka. För oftast när jag håller på med ett arbete så önskar jag att jag hade mer tid på mig att just experimentare med olika material och tekniker. Men nu, när schemat tillåter hela fem veckor åt just detta, är huvudet tomt på idéer. Jag förhåller mig därför öppen till de intryck och infall som kommer komma och får helt enkelt se vart de leder mig.

Jag är dock sugen på att arbeta vidare med den sänghimmel med insytt ledljus som jag skapade i förra kursen och även ställde ut på Formex. Jag är både intresserad av att arbeta vidare med smarta textilier och med barninredning.

Tills dess. Snygga bilder på min snygga sänghimmel. Håll till godo.

P1090154 P1090167 20150115_182216 20150115_182232 P1090142

En reaktion till “KBK

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s