20150126_09230320150126_092256 20150126_142342 20150126_153323

Idag är jag strandad i sängen med migrän och missar tyvärr materialworkshopen. Kommer istället att ägna mig åt aktiviteter som fungerar i horisontalläge. Som att läsa på inför seminarierna!

Men igår hade vi workshop med Frida och fick arbeta med egna självporträtt på bildvävar. Jag provade rölakanstekniken som kändes enkel i början när jag bara hade två färger. Sen blev det värre när jag hade sex-sju trådar att hålla reda på. Pilligt men roligt! Det jag lärde mig från den här workshopen var att det tar tid att lära sig en ny teknik och få de resultat jag vill ha. Därför känns det säkrast att utgå ifrån en teknik jag är mer bekväm med när det gäller det experimentella arbetet.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s