Dags för den första presentationen av de förebilder som inspirerar mig i mitt eget skapande. Först ut är den eminenta designern och stylisten Anna Lidström!

Anotherblog_Anna_Lidström_four+face

Vem?

Anna Lidström är designer och stylist och har en Master i Fine Arts in Fashion Design. Hon driver Another Studio där hon sysslar med mode, inredning, styling, modellande med mera.

Varför inspirerar hon mig?

Så som jag tolkar Anna Lidström, har hon ett sätt att vara både personlig och kommersiell i sina arbeten. Hon har ett öga för former och färger som passar ihop. Hennes återbruksprojekt är väldigt ”ta vad du har” vilket gör dem lättillgängliga för alla samtidigt som hon får det mesta att se ut som high fashion.

Vad har Anna Lidström för egenskaper som jag saknar men kanske skulle behöva?(Och den här frågeställningen snodde jag från Elinas workshop pga bra frågeställning!)

Jag uppfattar henne som väldigt öppen för intryck och bra på att se (som Mats Sjöberg sa att vi skulle öva på). Jag kan tycka det är svårt att dela med mig av något jag skapat, jag tänker alltid att det måste vara extraextra allt om jag ska visa upp det. Anna Lidström verkar inte alls ha det sättet att se på sitt skapande utan hon är betydligt mer avslappnad inför det. Det är verkligen något jag behöver jobba på!

Men hörrni, kolla in Anna på Another Blog och Another Studio. Hon är grym.

Imorgon åker jag till London och hoppas bli överröst av brittisk inspiration. Och öl.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s