Jag har provat vidare med mina små björnar och detta är vad jag har lyckats åstakomma.

20150213_162751

Här har jag använt mig av ett glest Cretan Stitch

20150213_162739 Och här tröttnade jag lite på att sitta och sy för hand så gick lite crazy med symaskinen och använde mig av lösa sytrådar som jag sydde fast. Inspirationen kom ifrån den här bilden.

Nu när jag har varit sjuk har jag spenderat ca all min tid i soffan framför tv:n och pysslat med mina broderier. Inget fel på den arbetssituationen egentligen. Den kanske coolaste människan ever, nämligen Karin Jansson aka Karins Konstgrepp, har ju exakt de förutsättningarna när hon skapar sina fantastiska prints och smycken. Jag rekommenderar er alla att kolla in hennes blogg men framförallt hennes podcast Karin & Sara och hennes instagram där hon tar världen med sina fantastiska selfies.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s