Resultatet av mitt experimentella arbete är tolv prover där jag har utforskat möjligheterna med olika broderitekniker. Jag har hittat något jag tilltalas av i alla mina prover och kommer använda mig av samtliga tekniker i framtiden. Mitt mål med arbetet har varit att hitta ett uttryck jag vill gå vidare med i produkter till barninredning. I detta arbete kommer jag främst att använda mig av efterstygn och av mönstret som inspirerades av kretastygnen. Men man vet ju aldrig hur tankarna kommer fara på måndag när vi får slutuppgiften!

Detta bildspel kräver JavaScript.

2 reaktioner till “Resultat!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s