Sådärja! Sista proverna, för den här omgången i alla fall. Det har verkligen varit nyttigt för mig att arbeta på det här sättet och det är något jag kommer ta till mig i kommande arbete. Nu är jag taggad till tusen på slutuppgiften på måndag, det ska bli skönt att ha ett lite tydligare mål. Anywayz!

De här är de sista proverna jag har hunnit med den här veckan. Så lyckades alltså inte göra nya versioner på riktigt alla prover vilket är lite synd. Men jag känner ändå att jag har fått ut tillräckligt mycket av mitt experimenterande. Det här är min nya version av spiderwebstitch. Jag ville prova20150220_101421 att dra upp den i storlek och att göra den lite rörigare. Dock tar stygnet väldigt lång tid att göra så jag har inte hunnit göra så mycket som jag hade velat. Men jag tycker ändå att jag kan se hur det skulle kunna bli om jag hade hunnit färdigställa den. Jag provade att ta in en annan färg för att göra motivet ännu mer ”ickeföreställande”, som att motivet skulle vara något man upptäcker i efterhand.

20150220_101457

Det här provet gjorde jag med symaskinen. Det jag ändrade från den första versionen var att jag valde att göra den större och få in fler detaljer. Jag försökte tä

nka som att jag ritade med tråden. Efter ett tag märkte jag att jag hade alldeles för slapp trådspänning men det skapade i sin tur en ganska snygg baksida20150220_101519

och desutom skapade den lösa tråden en struktur på framsidan som jag tilltalades av.

20150220_101248

Sista provet jag har hunnit med är detta med läggsöm. Jag ville prova att arbeta med grövre material och valde därför att göra provet i mattrasor. Här borde jag ha lagt ner lite mer tid på att välja färger, men det kan ju bli sådär när man har ett pressat tidsschema. Jag är nöjd med strukturen som skapades och kommer definitivt att arbeta vidare med den här tekniken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s