Nej detta kommer inte bli ett snuskigt inlägg utan snarare ett ganska torrt och informativt sådant. Men det jag har ägnat mig åt denna eftermiddag är mitt största guilty pleasure nämligen nätshopping (!!!!!)

Jag är sugen på att sätta igång med mitt projekt och därför har jag varit rätt så snabb med att researcha vilka material jag ska använda. Jag hade handledning med Kerstin igår och hon tipsade om Screentecs färger. Och som de säger på hemsidan är de miljövänligast på marknaden vilket är viktigt för mig. Jag passade även på att beställa lite tygprover på olika linnesorter och såklart lite stoppning till mina kuddar. På kemikaliekollen (en blogg för er som vill kemikaliebanta livet) tipsades det om Sonjas textilateljé. Där är alla produkter ecocertifierade, så himlans bra ju!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s