De senaste dagarna har jag klurat på vad min essä ska handla om. I seminarielitteratur har ”dela med sig”-kulturen och bra och dåliga samarbeten diskuterats. Jag tycker det är intressant att tänka på hur mitt arbete har påverkats av att jag har delat med mig av min process på den här bloggen. Och hur skapande i allmänhet påverkas av att andra människor kan se och bedömma varje steg framåt och varje misstag som görs. Är det något som förmänskligar skapandet och minskar konkurens eller blir det ytterligare ett sätt att tävla med andra på, och hur blir det för mig?

Som jag har skrivit tidigare så inspireras jag mycket av serietecknaren Liv Strömquist. I hennes sommarprat pratar hon bland annat om konkurrens i skapandet och att ha en inre Laila Bagge. Lyssna på det! Ni måste!!!

Till programmet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s