Sådärja! Nu var det klart med redovisning och utställningen står på sin plats. Det här har verkligen varit en viktig kurs för mig. Jag har hittat ett arbetssätt som verkligen passar mig och som har genererat ett bättre resultat och en stressfri arbetsprocess. Nu är det bara den där lilla essän som ska lämnas in. Jag träffade vår handledare Katji idag och känner mig klar över vad som behövs läggas till och tas bort, vilket är väldigt skönt. Och hääär kommer lite bilder från vår fina utställning!

Detta bildspel kräver JavaScript.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s