Igår var det ”done and done” och idag är det ”på´t igen”. Jag ska opereras imorgon och kommer därför inte kunna arbeta lika intensivt som jag brukar under läkningstiden. Därför så har jag ägnat denna torsdag åt slutuppgiften i nästa kurs. Då är det meningen att vi ska arbeta utifrån ett tidigare tillverkat föremål eller använda samma uppgiftsformulering och utgångspunkt och skapa ett nytt föremål. Jag väljer att gå på det senare.

Min tanke är att försöka överföra figurerna jag arbetade med förut i ett rapporterande mönster. Pga allmän vårkänsla (trots regn) har de blivit försatta i en blomstrande skog. Dagens arbete har i alla fall resulterat i det här:

MÖNSTER

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s