Lördagar är bra dagar för då behöver en inte vara i skolan åtta timmar utan får gå hem efter fem! Inte för att det är så farligt i och för sig för just nu så njuter jag verkligen av arbetet.

Jag håller på med förberedelserna till utställningen FORM av FORM som jag och mina kurskamrater har från och med nästa lördag. Jag kommer ställa ut en ny version av mina björnkuddar. Jag började redan förra helgen med mina tryck men kunde inte hålla mig från att göra fler så idag tryckte jag upp några till samt förberedde inför imorgon då jag ska sy ihop kuddarna.

Skoluppgiften vi fick inför den här utställningen handlar om att göra en kopia eller utveckling av ett tidigare tillverkat föremål. Jag utgick ifrån en broderad krage som jag gjorde i höstas och omvandlade mönstret till maskrosen som nu finns med i björnmotivet. Mönstret är från början inspirerat av ett rosettfönster i Linköpings Domkyrka.

Detta bildspel kräver JavaScript.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s