20160413_123914Äntligen är den här! Målarboken Björnarnas värld som är illustrerad och producerad av mig!! Mitt arbetsrum har förvandlats till ett tillfälligt lager fram tills dess att böckerna får flytta in i museibutiken på Östergötlands museum och hantverksbutiken Ydrekompaniet i maj. 

Det går förståss att köpa dem direkt av mig också. Jag kommer snart lägga upp dem i min webshop men tills dess går det bra att skicka ett mail till hellomajameurling@gmail.com och skriva hur många böcker man vill ha och sin adress så postar jag dem hem till dig. 20160413_123942

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s