20150220_101650

Det här är andra inlägget där jag berättar hur min formgivningsprocess har sett ut i skapandet av mina björnar. Första delen finns att läsa här!

Detta bildspel kräver JavaScript.

 

Februari 2015 Efter FORMEX ville jag utveckla mina björnar och arbetade experimentellt i broderi. Utifrån en och samma bild broderade jag motivet med olika stygn. Det var faktiskt under det här arbetet som jag startade bloggen så om ni klickar här kan ni läsa inläggen om hur arbetet fortgick.

 

20150217_221026

I kursen jag läste i skolan ingick det att man skulle välja ut ett prov och gå vidare med det. Den här valde jag, när jag målade med textilpennor på linnetyg. Mönstret inspirerades av kretastygn. Ser det bekant ut?

Fortsättning följer…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s