Här kommer fjärde och sista inlägget där jag visar hur designprocessen med björnarna gått till. Scrolla ner för tidigare inlägg:)

20160519_092759

September 2015 Nu var det dags att börja med arbetet inför vår utställning på möbelmässan i februarui 2016. Jag ville göra en textil möbel och fick inspiration ifrån märket Ferm Living att göra en saccosäck med motivet av en björn. Såhär såg mina skisser ut i början av processen. Alltid lite jobbigt att visa skisser då tankarna i början av ett arbete är så ostrukturerade och i efterhand kan verka rätt så korkade. Men bjussar på denna!

DSC_0277.JPG

chubby-ute1

Januari 2016 Och snabbt hopp till resultatet på saccosäcken. Här är de största förändringarna att jag adderat broderi på nosen och kinderna för att få in lite färg och struktur. IMG_20150519_085455

September 2015-Januari 2016 Under den här perioden gick jag över till mer datorjobb än att faktiskt trycka för hand. Och det kändes så skönt då jag känt att mina hantverkskunskaper begränsade mig och inte gav de resultat jag ville ha. Det var en viktig insikt för mig att jag inte behöver vara bra på allting utan kan fokusera på det jag tycker om.

20160419_153210

Mars 2016 Såhär ser mina senaste tillskott i kuddfamiljen ut (lite skrynkliga bara hehe). Här använder jag mig av ett tryckeri för att skapa motivet och lägger sedan till broderi på kinder och nos för hand.

Såhär har processen sett ut alltså. Lite kortfattat förståss men det är svårt att komma ihåg allt som hänt på vägen. Dock är inte historien slut ännu utan mer blire, därför måste ni fortsätta läsa den här bloggen ju!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s