Nu börjar det verkligen lukta kandidatexamen här borta! Imorgon har vi i klassen vårt sista seminarium för C-uppsatsen och sedan är den slutgiltiga inlämningen i nästa vecka. Det gäller bara att hålla tummarna för att den blir godkänd. Därefter förväntar jag mig att alla kommer börja kalla mig för Kandidaten alternativt Kandidat Maja. Just nu sitter jag och förbereder mig för seminariet imorn, vilket inte är superkul, så då är det bra att ha en kul pluggkompis. Såhär ser min ut, den går att hyra tror jag. Hör av er för prisuppgifter. 20160602_153119

Snapchat-4078489876002117979

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s