Förutom att sitta och pilla med penna och papper heter mitt största intresse heminredning! Och saken är den att jag i veckan skrev på kontrakt för en NY LÄGENHET! Så i augusti blir det innerstadsbo av mig. Men ni kan ju förstå peppen jag känner inför att få inreda detta nya hem. Fast det är nästan lika kul nu innan när jag bara kan sitta på pinterest varje kväll och pinna inspirationsbilder. Ungefär såhär tänker jag just nu (klicka på bilderna för källa):

I sovrummet är jag inne på att måla någon färg på väggen. Kanske puderrosa eller grå. Jag vill ha en låg sideboard också istället för byrå och sänglampor som hänger från taket.

 

I vardagsrummet blir det vita väggar, soffan ute i rummet och tavlor som går ända ner till golvet. Plus massor grönt!!

 

I den lägenheten vi bor i nu har jag haft lyxen med ett eget arbetsrum. Det kommer inte riktigt fungera i den nya därför måste varsin arbetsplats inkorporeras i resten av inredningen på någon snajdigt sätt. Men vill i alla fall ha ett enkelt skrivbord med bockben och stolar som är vad som helst förutom en klassisk kontorsstol. Den fula vi har här hemma får inte flytta med hehe.

 

FÖLJ MIN PINTEREST HÄR!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s