Jag har väldigt svårt att ta tag i mina egna projekt när jag inte har något uttalat mål eller deadline. Därför har mitt eget skapande gått lite långsamt efter att examensutställningen. Så igår tog jag tag i saken och bokade in mig på Tranås konstraka efter att ha blivit tipsad av Michelle. Och det verkar ha hjälpt, den där lilla hälsosamma stressen som kommer med en deadline gjorde att jag spenderade förmiddagen på balkongen med ritblocket. Jag delar med mig av en liten sneakpeak så länge!

2016-06-27

2016-06-27 (1)

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s