Jag gjorde en till! Mest pga att jag inte orkar fota ordentligt vad jag håller på med. Men det jag håller på med är helt enkelt en serie nya posters. Jag fick nämligen en förfrågan att ställa ut i skyltfönster på Tranås bibliotek i slutet av augusti och det tackade jag såklart ja till! Min plan är att utgå ifrån min bok och dels bygga upp lite miljöer från boken men också göra posters med motiv från boken. Såhär ser det ut i nuläget:

output_t5dulJ

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s