Hejhej och god måndagsmorgon!

20160815_084820

Vi börjar komma i ordning här i nya läggan så tänkte visa lite från sovrummet. Den här fina spegeln hänger förresten i hallen, fyndade den på Myrorna i helgen för 70 spänn!! Broderiet har jag ju gjort. 20160815_084652

Här är min sida av sänghörnan. Vi har som en minialkov mellan garderoberna där vi pressat in en säng och varsitt sängbord. Sängborden är gamla pottskåp som vi hittat på loppis och på den ligger ”Not that kind of girl” av Lena Dunham som jag har läst tre sidor i men eftersom den passar in i färgtemat får den ligga kvar hehe. På den står en loppisfyndad guldburk. På väggen hänger två fina tavlor som min kompis Anna har gjort och på hyllan står en tavla jag fått/stulit av mamma, ett gulligt & i bästa färgen och så hänger där en loppislampa. Halsbandet är tillverkade av masaikvinnor i Serengeti som jag köpte när jag var i Tanzania 2013.

20160815_084738

Eftersom det är en gammal lägenhet vi bor i har vi ca ingen inbyggd förvaring. Därför var vi tvungna att införskaffa en klädstång, den här är ifrån IKEA. Nu vågar jag inte visa mer pga inte klart. Fisken verkar tycka det är okej iaf, avslappnad brud!

20160815_091106

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s