Asså något jag verkligen älskar är att få paket på posten. Känns som när jag var liten och fyllde år och det kom paket från mormor och morfar. Väljer att alltid tolka paket på posten som presenter, även om jag själv har betalat. Pga roligare liv.

20160912_085855

Hur som helst, den här godingen hamnade på hallmattan häromdagen och den innehöll….20160912_085927

…nytt härligt tyg från Spoonflower! Jag har nämligen beställt nytt tyg med mina mönster för att kunna sy kuddar wuhu! 20160912_090102

Den grå färgen som skymtas till vänster är den jag testade när jag beställde för första gången. Nu kände jag att jag ville prova lite nytt så beställde även en blå och en mönstrad svartvit. Ska bli så himla kul att sätta tänderna/symaskinen i dessa.

Vill någon slänga in en beställning redan nu så går det bra att mejla till hellomajameurling[at]gmail.com

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s