På torsdagmorgonen satte jag mig på en buss mot västkusten och klev av i fina Göteborg. Jag hatar att åka buss pga får ont överallt eftersom en inte kan röra sig!? Men fick bli det pga åker en bil kan en röra sig ännu mindre och åker en tåg får en betala en halv förmögenhet pga bokmässan.

För det var ju just bokmässan jag var påväg till. Men dit gick jag ine förrän på fredagen. På torsdagen mötte jag nämligen upp dessa:

20160922_143443

Två rimliga turister jag är släkt med. Jag lyckades övertala dem att gå på naturhistoriska muséet så var nöjd.

20160923_122347

Sen ville de inte titta på mer djur men jag fick med mig den här systern till säldammen i Slottsskogen iaf. Kom på att jag nog vill bli djurskötare ändå. Vill jobba med att mata sälar tex. 20160922_162529.jpg

Sälarna var tyvärr extremt svårfotade så ja, det här var den bästa bilden på dem. Ska inte plåga er med de andra. 20160922_183127

Framåt aftonen slog vi oss ner på resturang för att trycka i oss naanbröd och öl. Och vi passade även på att ha lite firning för mama som fyller år på måndag. Hon firade med glass och en sked i varje hand. Storslaget.

revyn_2entertain_900x300

Kvällen avslutades med att se på ett syskon till och några andra tramsare tramsa loss totalt i #revyn på Lisebergsteatern.

Mkt rimlig göteborgstorsdag, men ingenting emot vad fredagen skulle bli!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s