I fredags gick jag alltså på mitt livs första bokmässa! Och fy tusan vad det var kul, mest för att böcker är så himla fina, och jag fick lön samma dag jag kom dit så köpte massor. Och att konsumera är ju bland det bästa jag vet mvh dålig.

Jag och syrran gick runt och kollade läget den första timmen innan hon fick parkera mig framför dessa härliga kvinnor.

20160923_113159

Stina Wirsén (som har gjort de underbara Vem-böckerna, Anna Hörling (industridesigner som också är Stinas syster) och Karin ”Kreativa Karin” Andersson. De har alla släppt böcker som jag tycker gör det här med att skapa så enkelt och tillgängligt.

20160923_113256

Jag har följt Karin på blogg och instagram ganska länge och har verkligen inspirerats av hennes opretentiösa förhållningssätt till skapandet när jag själv verkligen kan krångla till det för mig. Så härligt att höra henne prata i verkligheten också.

20160923_115321

Stina hade även gjort en jättestor klottervägg där alla fick rita och skriva. Bra idé Stina, var har du fått den ifrån? 20160923_115310

Skämt åsido! Men vill ändå sända ut ett meddelande;)20160923_140243

I muminlandet fastnade jag och mor ett bra tag pga älskar mumin så mycket. Kommer visa vad jag köpte i senare inlägg.

20160923_135641

Självklart tog vi en selfie med seriens bästa karaktär<3

20160923_150532

Ett annat stopp var hos Lotta Kuhlhorn som släppt en ny kokbok tillsammans med Kristina Sandberg (som skrev ”Att föda ett barn”). Älskade hennes mönsterbok som kom för några år sedan så det var så himla kul att se och höra henne.

Den här dagen var helt enkelt så mycket inspiration att det inte får plats i ett inlägg. Mer kommer hörrni!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s