Ett av mina mission med bokmässan var att få träffa några av mina förebilder pga är innerst inne en tönt med autografblock som bara vill ha en signatur.

20160923_134117

Här står svinigt coola serietecknarna Bim Eriksson och Ester Eriksson och pratar om sina nya böcker. Jag hittade Ester på instagram för ett tag sedan och blev totalt kär i hennes tuschteckningar och serier.

20160923_134808

Och här sitter hon och ritar i mitt splitter nya ex av hennes bok ”Det finns ingenstans att fly” som en kan köpa här! SÅ himla fint, älskar att hon verkligen satt en stund och ansträngde sig med teckningen. Kände mig knappt värdig. Kommer visa finare bilder på den sen.

20160923_143302

Jag gick även på det superhajpade samtalet mellan Kakan Hermansson och Ebba Witt Brattström med Parisa Amiri som moderator. De pratade om olika delar av feminismen och att det kanske inte är så himla viktig att alla feminister är förenade i alla frågor. Kakan pratade också om vikten av att inse sina egna privilegier som tex vit feminist. Något i alla fall jag kan behöva påminnelser om då och då. 20160923_144845

Kakan menade också att hon är trött på att behöva ”ha alla svar” bara för att hon är feminist, män får bah fixa sina himla liv. Håller med så mycket. Absolut ska vi sträva mot att göra feminismen tillgänglig för så många som möjligt, men det måste finnas en gräns och feminister kan inte hållas ansvariga för att utbilda och övertyga andra. 20160923_154130

Nästa coola kvinna jag stötte på var Liv Strömqvist (uppe i hörnet). Jag blev för starstruck när det väl var min tur att få boken signerad så vågade ej be om att ta en bild. Älskar hennes böcker framförallt Kunskapens frukt som är ca det bästa jag någonsin läst. Böcker där en lär sig massor samtidigt som en skrattar och blir berörd är de bästa.

20160923_152431

OCH SÅ SLUTLIGEN DETTA!??!?!?!?!?! Alltså Hannah Widell och Amanda Schulman, de har ju varit i mina öron i tusen år känns det som. De har på riktigt hjälpt mig genom massor tankar och kriser. Det är sjukt hur personer en inte ens träffat kan ha så stort inflytande på livet. Och jag var verkligen så nervös när jag stod där i kön, grät tom några tårar.
Obs de är lika snygga i verkligheten!!

Den här trippen blev verkligen en inpirationsbomb och en riktig energiboost. Nu vill jag bara bli lika grym som dessa härliga personer.

Men ja, jag handlade ju också en HEL DEL. Kommer visa allt i kommande inlägg.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s