20160929_085626

Jag tänkte visa lite av det jag plockade hem från bokmässan och börjar med den här högen. BTW Tavlan till höger har min begåvade kusin Oskar Lindvall gjort och minikrukan har min begåvade kompis Emil gjort. Lyxigt att vara omgiven av begåvade fina personer som gör bra saker jag kan ha i mitt hem.

20160929_085641

20160929_085717

I Natur och Kulturs monter kunde man väldigt fördelaktigt plocka på sig tre pockets för en hunka. Jag tog de här tre.

  • I varje ögonblick är vi fortfarande vid liv av Tom Malmquist. Ni kanske minns den från mitt ”De här böckerna ska jag läsa i sommar”-inlägg, som var lite väl optimistiskt. För jag har fortfarande inte läst den. MEN VILL, därför tänker jag att det ska bli av nu när jag har den i bokhyllan.
  • Under all denna vinter av Negar Naseh. Är mest intresserad av den här bokens andra del. Naseh har nämligen fört arbetsdagbok under tiden hon skrev boken. Och här är de tryckta tillsammans. Extremt najs tänker jag att få följa någons arbetsprocess samtidigt som en tar del av resultatet.
  • Kära Liv och Caroline av Liv Strömquist och Caroline Ringskog Ferrada Noli. De här två har en sån himla bra podcast och jag känner bara mer och mer att jag vill vara deras vän. I den här boken har lyssnarna av podden fått ställa frågor om allt mellan himmel och jord och så har de helt sonika svarat. Frågorna kan vara typ:

20160929_085817

Det här har jag också funderat på!?!? Vad hände liksom?

20160929_085835

Också extremt legitim fråga!

 

Kommer ett inlägg till med fler böcker, stay tuuuneeeeed!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s