För allvarliga bilder på vanliga personer mot en grå vägg samt foton av söta katter ska en definitivt följa fotografen Samuel Pettersson eller  @samuelpfoto som han kallar sig på instagram. Föll för hans bildprojekt ”Djuret” (nedan) när jag inte visste om jag var äcklad eller förtjust. Hur som helst kunde jag inte sluta titta och det kommer förhoppningsvis inte ni kunna heller!

Visa det här inlägget på Instagram

Djur for scale.

Ett inlägg delat av Samuel Pettersson (@samuelpfoto)

Visa det här inlägget på Instagram

Röd dag. Jag är ju frilans, så det konceptet är lite abstrakt. Bestämde mig iallafall för att strosa ner på stan. Hann inte långt innan jag stötte på Stellan Johansson. Han är noga med det, att stå för sitt namn. Gärna visa körkortet också. Så det gjorde vi. Jag har träffat honom två gånger tidigare. En gång fotade jag honom för Tidningen Vasaplan, och en gång tog jag hans körkortsbild. Just den han visade alltså. Stellan har alltid väldigt mycket att berätta. Idag var det hans "cv" – Uppväxten i Lycksele, och vidare till hans tid i lumpen. Längre hann vi inte på 35 minuter för vi pratade om annat också. Stellan var på väg till ett möte men hade begett sig med 1,5 timmes marginal för han hatar att stressa. Innan vi skildes åt strax utanför Umeå centrum så avslutade han med sin egen slogan "Stellan Johansson, SJ, hamnar alltid på sidospår".

Ett inlägg delat av Samuel Pettersson (@samuelpfoto)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s