Är det något ni också behöver? Måndagspepp alltså.

Jag gillar faktiskt måndagar, det blir en sådan naturlig nystart som tillåter en att börja om, göra om, göra rätt osv. Jag brukar alltid (om jag inte har skola/jobb) ägna första timmarna på måndag förmiddag att göra en planering över veckan. Har t.o.m. ett enskilt (rosa) block för dessa planeringar där jag försöker tagga igång veckan på ett peppigt vis. ANIWAIZ! Jag tänkte så här, jag borde verkligen dela med mig av den pepp jag samlat på mig under veckan och presenterar härmed ett nytt stående inlägg: MÅNDAGSPEPP!

Och ni som hatar måndagar och hatar när random folk försöker peppa er på måndagar. Låtsas att det är tisdag.

Så *trumvirvel* den här bloggens first ever måndagspepp:avsnitt41-io1wg92o

  1. På första plats kommer den här underbara podden med de fantastiska Vanja Wikström och Josefin Dahlberg. Två kvinnor som carpar diemet ur allt möjligt och som har inspirerande och kloka ord att säga om allt ifrån jobbångest till kärleksbekymmer.  Lyssna här!

 

 

 

screenshot_20161001-075642

 

2. Nummer två är den här fina skärmdumpen från konstnären Ashely Longshores instagram (följ hon är bäst). Älskar hennes konst pga den är rosa, glittrig och mycket. En riktig superkvinna. Blev så sjukt taggad på att ta en sån här bild med mina kompisar, eller typ ha superhjältetema på en fest, hur kul?!!?

81bec1bc564b71df0b4e102727370fd6

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

3. Och sist men inte minst kommer dessa fullt rimliga rävar som är både gulliga och fuckoffiga på samma gång. Så enkel mix men samtidigt så uppiggande. Älskart!  Källa

 

 

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s