20161003_090444

Vi (mest jag) har satt upp fina hyllor på vardagsrumsväggen för att rymma allt ifrån böcker till fina plastdjur, som råkar vara en typisk grej jag samlar på mig. Vi valde vanliga elfasystem (tror jag dem heter). Iaf väldigt smidiga om en vill ändra om någon gång. Bara att haka av och på hyllplanen. Tänkte i alle fall visa hur den ser ut just nu.

20161003_090458

Jag orkade inte fixa fint i soffan, som står framför hyllan, innan jag fotade. Så fick bli en lite avklippt bild. Har försökt mig på någon slags färguppdelning av sakerna. Med grönt/gult högst upp, sen svart/blått, rosa/rött och längst ner är det oklart. 20161003_090558

Längst ner valde vi, eller okej ska skriva jag från och med nu pga det är ju jag som har bestämt, att ha ett högre spann så att det skulle få plats med jordglobblampan och växter.

20161003_090707

Svartvita foton från Fotografiska museet, kommer ej ihåg konstnären sry, läskig katt från HAY, snäckor och krabbskal från strand i Thailand och provrör från Myrorna med blad ifrån skogen.

20161003_090639

På blå avdelningen finns såklart en massor Björnarnas värld (kom å köööööp). Plus en liten porslinsgubbe från Laos (tror jag).

20161003_090651

Dens kompis har sin plats på röda avdelningen tillsammans med en brittisk rosa panter, gammelsmurf och en magisk häst. Plus lite gulliga blommor jag fick av min pappa förra helgen.

Å de med de! Lovar att visa resten av rummet så fort jag har städat. Kommer hända. Lovar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s