Igårkväll cyklade jag iväg till Key-huset på campus Valla, alltså mina gamla hoods där jag hängde fram till juni i år. Det var nämligen prisutdelning som Svensk Form Öst höll i och min gamla utbildning, Slöjd, hantverk och formgivning, skulle ta emot stafettpriset ”Årets formbärare”. Det utlovades dessutom tårta, så jag tyckte det kändes himla värt att dra mig dit!

20161006_190515

Dessutom fick en ju chansen att träffa alla de här gullona som jag saknar så mycket sedan jag slutade på utbildningen.

20161006_185637

Bilderna blev tyvärr supersuddiga men här läser i alla fall Erika från Svensk form en jättefin motivering:

”Genom att utbilda morgondagens formgivare, sprida kunskap och värna intresset för hantverk, har Slöjd, hantverk och formgivningsprogrammet vid Linköpings Universitet en unik plats, både i regionen och hela landet. Svensk Form Öst är stolta över att presentera programmet som 2016 års Formbärare!”

20161006_185721

Gullig programansvarig Frida som tar emot diplom och stafettpinne. Härligt att ha gått en prisvinnande utbildning, så stolt!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s