Den här veckans instalove känns som ett konto där jag antagligen är sist på bollen. Men om någon av er också missat detta känns det himla viktigt att sprida. Kontot är nämligen  @saintrecords och alltså Solange (Beyonces syster).

Hon är precis som syrran sångeska och skriver även massor musik (har skrivit en del till Destinys child om jag inte missminner mig). Nu har hon släppt ett album. ”A seat at the table” som ni alla borde lyssna på. Och i samband med detta svämmar hennes instagramkonto över med fantastiska bilder och videos sammakopplade med musiken. Veryvery wow så att säga. Knowlessystrar hörrni, vad mycket fint de för med sig till världen.

https://www.instagram.com/p/BLFOe_ZhZbz/?taken-by=saintrecords

https://www.instagram.com/p/BKvtawlhAVB/?taken-by=saintrecords

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s