Tjohej måndag igen, fy satan vad veckorna går fort ibland. Men det är återigen dags för måndagspepp och jag kommer dela med mig av en sak som peppat mig extra den här veckan och allmänt i livet.

Men alltså. Färgen ROSA! Alltså ca den bästa färgen. Avskydde rosa när jag var liten pga ville vara alternativ och häftig. Detta fick sig en backlash när jag som 17-åring inredde mitt rum i rosa och blommigt all over. När jag+sambo flyttade till vår förra lägenhet så tänkte jag, nu får det vara slut med de här småtjejsfasonerna och försökte fasa ut det rosa. Som tur var kom jag på andra tankar nu i senaste flytten och försöker få in MER rosa istället. Pga blir så otroligt glad av den och känner mig stärkt av att se feminint kodade grejor runt omkring mig. Så mer rosa i inredningen helt enkelt. Lite inspo från min pinterest kommer hära:

Källor här!

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s