Hallå lite sent påkommet måndagspepp idag, blev så chockad när jag kollade i kalendern och så var det måndag. Vad är det om liksom? Blev lite stressad helt enkelt när jag då plötsligt var tvungen att komma på något peppigt att dela med mig av. Så gick igenom telefonen på jakt efter vad jag ens har hållit på med de senaste dagarna, hittar då denna underbara pod, Lillelördag med Ann Söderlund och Anitha Schulman.  Dessa två kvinnor är sådana underbara förebilder på det sättet att de inte är klassiska förebilder men får finnas ändå. Blir så trött på när (oftast kvinnliga) så kallade förebilder hängs ut för att de tagit en cigarett, gått ner i vikt etcetc. Varför har vi krav på att visa ska vara supermänniskor liksom, som inte tycker olikt oss själva eller gör något vi anser omoraliskt? Så dumt. Aniwaiz, Ann och Anitha delar med sig av alla typer av tankar vilket är så befriande och jag blir inspirerad att själv bli mer öppen av att lyssna på dem. Hoppas ni blir lika peppade som jag av dem, varsågoda och glad måndag på er!

jpeg1-ity27opz

 

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s