Blir svårare att vara peppig när regnet öser ner utomhus, fu! Så då får en stanna inne och en av mina favoritinomhusaktiviteter är….äta! Därför tänkte jag peppa med tre härliga recept som kan pigga upp höstmörkret.

fd3a4b0b72732f6f7aa1367fe6a30cab

white bean soup with crumbled bacon and spiced brown butter.

Den här härliga soppan på vita bönor är toppad med bacon och kryddsmör i orginalet. När jag lagade den gjorde jag den vegansk och bytte ut bacon mot soltorkad tomat stekta i liquid smoke, smör mot mjölkfritt margarin och grädde mot oatly imat. Recept här!

1b2235542e746fe91111e174900128d8

Mexican street corn.

Den här godingen lagade jag i lördags till Så mycket bättre-myset. Jag hade även körsbärstomater på och till nästa gång jag gör det kommer jag lägga till fler grönsaker pga blev lite enformigt. Men fortfarande sjukt gott! Recept här. 

e1febdf0af268b3c159bab99cfa3ba3a

CAULIFLOWER TIKKA MASALA.

Älskar indisk mat och denna tikka masala var inget undanag. Veganskt recept också vilket ju är super för alla. OBS! Denna bör tryckas in i käften tillsammans med naanbröd och raita. Recept här!

Bon appetit

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s