DAGENS TIPS!

I tisdags var jag på en så himla bra dansföreställning av danskollektivet JUCK! Fick höra om dem genom min barndomskompis Cajsa som är en av medlemmarna och nu i veckan var de på Sagateatern här i Linköping och körde sin föreställning. Blev väldigt imponerad och även provocerad och irriterad på mig själv att jag blev just provocerad. Tydligen hade jag svårt att acceptera att dansarna var mer än en sak, typ sexiga eller roliga eller grisiga. Så detta var som KBT för mig, en KBT jag vill rekommendera vidare så håll koll på deras facebook om vart de uppträder härnäst!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s