Alltså Projekt Runway, ett av mina absoluta favoritprogram i världshistorien. Kan fortfarande dagdrömma om hur det skulle vara för mig att vara med där (skulle antagligen gå piss). Hursomhaver, min favoritsäsong är den fjärde när Christian Siriano var med och vann! Då var han bara 21 år gammal men redan så sjukt duktig. Han är ju numera etablerad designer och skapar den ena prinsessdrömklänningen efter den andra. För överflöd av riktigt lyxiga och kreativa modeskapelser rekommenderas alltså  @csiriano

Sjukt gullig också!?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s