Yes glad måndag önskar en som nyss är hemkommen efter en långhelg i Gdansk och känner mig lite småsjuk idag och behövde verkligen måndagspepp för att komma igång. Så förutom att ta snapchatfilter till hjälp så fick jag ett mail ifrån Folkbildarforum som berättade att jag var en av finalisterna i deras tävling som avgörs imorgon. Så kul ju! Så imorn är det jag som pallrar mig iväg till prisutdelning och så får vi se om jag kommer hem med något pris. Jag visar mitt bidrag och berättar mer om tävlingen imorn.

screenshot_20161121-093136

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s