20170220_143310

Återigen, ett mystisk paket från kvinnan bortom havet, börjar likna reahögen halsdukar inne på HM.På ett bra sätt kan en fråga sig? Är detta ett efterlängtat resultat? Vad är det för resultat vi egentligen söker. Jag har fundera på hur länge jag och Ellen  skulle orkar hålla på med ett sådant här abstrakt, ickefigurativt objekt. Gillar ju när det hela är tydligt och konkret. Trodde det skulle vara Ellen som gav upp först och helt plötsligt gjorde det hela till en svinasnygg hatt. Men nej, det kliade i alla fall i mina fingrar att ta reda på vad detta är för något. Kommer inte visa vad jag har gjort med resultatet utan ni får vänta till Ellen har öppnat paketet hemma hos sig. 20170220_143256

Fisken var ej imponerad i alla fall utan fortsatte utan vidare att slicka sig runt anus. Tidigare poster: #1#2#3#4#5#6

En reaktion till “Sticka & skicka #7

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s