Vad kul att du vill jobba med mig! Jag är en engagerad och ambitiös person som bidrar med kreativitet, omtanke och ett helhetstänk kring ditt projekt. Hör av dig med din idé

It´s lovely that you´re interested in working with me! I´m a dedicated and ambitious worker that strives to add creativity, care with a holistic perspective to every project.

ILLUSTRATION Har du en idé för en produkt, tidningsomslag eller kanske en barnbok? Jag illustrerar med lekfullhet, humor och känsla för detaljer. Kika på några av mina tidigare projekt här!

PROJEKTLEDNING Jag är en välorganiserad projektledare som har erfarenhet inom kulturbranschen. Behöver du hjälp med organisering av en konsert, en utställning eller annat event är jag rätt person att ha i teamet.

SOCIALA MEDIER Vill du ha hjälp med dina sociala medier? Skapa innehåll, annonser eller någon som sköter alltihopa? Kika på de instagramkonton jag jobbar med här -> @majameurlingofficial  @magdaandersson1 @lookformy_

TEXTIL KONST Beställ och köp original här!

SAMARBETA? Jag älskar att knyta nya kontakter och prova nya samarbetsformer. Hör av dig med din idé ❤


You can hire me for comissions within:

ILLUSTRATION

LAYOUT

PROJECT MANAGING

SOCIAL MEDIA

TEXTILE ART